هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

اخراج سه دیپلمات اروپایی از مسکو

اخراج سه دیپلمات اروپایی از مسکو دولت روسیه در واکنش به حمایت برخی دیپلمات‌های اروپایی از الکسی ناوالنی و حضور در راهپیمایی‌های اعتراضی، سه دیپلمات آلمانی، سوئدی و لهستانی را از خاک این کشور اخراج کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۵ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 05
کد خبر: ۷۶۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد این سه دیپلمات در راهپیمایی غیر قانونی روز ۲۳ ژانویه در حمایت از ناراضی روس و منتقد سرسخت ولادیمیر پوتین شرکت کرده بودند. وزارت امور خارجه سوئد این اتهام روس‌ها و اخراج کارمند خود را «مطلقا بی‌اساس» دانسته و گفته است کسی که اخراج شده، هرگز در راهپیمایی حمایت از ناوالنی حضور نداشته است.

خبر اخراج دیپلمات‌های اروپایی ساعتی پس از آن منتشر شد که جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مسکو با سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه دیدار و گفتگو کرد. مقام‌های دستگاه دیپلماسی آلمان اخراج دیپلمات خود را «اساسا توجیه‌ناپذیر» توصیف و اعلام کردند اگر مسکو در تصمیم خود تجدید نظر نکند، دست به اقدام متقابل می‌زنند.

ناوالنی ۴۴ ساله که گفته می‌شود در عملیات نیروهای مخفی کرملین مسموم شده بود، به آلمان رفت و چند ماه بعد به محض ورود به خاک روسیه بازداشت و به زندان منتقل شد. ده‌ها هزار نفر از روس‌ها در شهرهای کوچک و بزرگ در اعتراض به بازداشت دشمن سرسخت پوتین بین ۲۳ تا ۳۱ ژانویه به خیابان‌ها آمدند و پلیس هزاران نفر از آنها را بازداشت کرد.

 

همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار